Eigen gemaakte Hoodie van Creation Colors: Super Vet!

Gepubliceerd op 23 augustus 2024 om 15:28

 Voor Sharita´s Chronicles ben ik nu bezig om een aantal merchandise te bedenken die eventueel verkocht kunnen worden in het pretpark. Er komt namelijk een pretpark over de films. Zo ook een Hoodie met tekst op de voorkant: Sharita´s Chronicles, Dare you to believe? En op de achterkant de tekst: You have to do it with me honey.

Googelen

Ik wist wat ik wilde. Een hoodie met eigen tekst. Na een tijdje op google gezeten te hebben kwam ik uit op de hoodies van Creation Colors. Ik hoefde maar één stuk. Als je er meer besteld wordt het goedkoper. Maar voor mijn hoodie met eigen tekst was ik rond de 33 euro kwijt. Ik was helemaal enthousiast, maar nadat ik besteld had was ik even bang dat de tekst niet klopte. Dus ik contact opnemen met Creation Colors en snel daarna kreeg ik antwoord dat de tekst klopte. Via de mail, maar dat was niet erg. En ze reageerde dus heel snel. Ik moest toen vijf dagen wachten. Ik was erg ongeduldig, maar ook heel blij dat ik niet twee weken hoefde te wachten. Vandaag kreeg ik de hoodie in de bus en ik was helemaal blij.

Stof

De hoodie zit super lekker. Ik had maat M mannenmaat gekozen en die valt iets groter. Maar ik hou van baggie, dus het was helemaal in orde. De stof is zacht en valt goed. Het leuke is dat mijn idee in mijn hoofd, net zo leuk is als het eindresultaat.

Creation Colors

Als je dus een eigen gemaakte hoodie wilt krijgen. Niet te lang wilt wachten en ook nog eentje die lekker zit, kijk dan vooral naar de hoodies van Creation Colors. Voor ongeveer dertig euro kan je er al eentje krijgen en dat is niet heel duur, als je na gaat dat ik tekst op de voor en achterkant heb.

Sharita´s Chronicles

Ik ben heel erg tevreden met de hoodie. Voor Sharita´s Chronicles is het nog leuker om de slogans te zien op een hoodie. Ik geloof in the secret. Als je je plannen kan visualiseren, zullen ze uiteindelijk uitkomen. Met de hoodie van Creation Colors heb ik mijn concept helemaal kunnen uitwerken. Sharita´s Chronicles is weer een stukje dichterbij de realisatie. I dare to dream. Nu nog doorbreken en mijn films verkopen en dan kan ik mijn mooie toekomst hebben.

Verjaardag

Een hoodie met eigen tekst is ook super leuk om te geven aan iemand op zijn of haar verjaardag. Bedenk een leuke slogan of een stopwoordje van jezelf en ontwerp je eigen hoodie. Een creatief en bijzonder cadeautje. Oh ja de ontwerptool is heel makkelijk. Niet ingewikkeld. Je voegt je eigen tekst toe, kiest de kleur van de hoodie en de kleur van de tekst en voila: je hebt je eigen hoodie.

Conclusie

Of het nou voor jezelf is, voor vrienden of familie een unieke hoodie met je eigen tekst is gewoon super vet om te hebben. De hoodie is niet te warm en de herfst komt eraan, dus dan zal ik hem vaak dragen. Met een leuke joggingbroek of legging is mijn look helemaal af. Creation Colors is dus echt een aanrader. Niet te duur, snel geleverd en lekkere stof. Voor mij de beste keuze en nu hopen dat Sharita ´s Chronicles een succes wordt. Ik ben in ieder geval een stukje dichterbij mijn droom. Ik durf mijn hoodie te showen en als iemand vraagt: oh wat een leuke slogans, waar is dat van? Dan zeg ik vol zelfvertrouwen: merchandise voor Sharita´s Chronicles het pretpark. Dare you also to believe?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.